30 Aug - 4 Sept 2024

UPCOMING RETREAT

ONLY 2 SPOTS LEFT!

Anahata Retreat
De reis naar je hart

Omring je zes dagen lang (5 nachten) in een oase van rust te midden van de adembenemende natuur van Malaga. Laat alles even los, behalve jezelf, kom uit je hoofd en laat je hart de weg wijzen. 

Sluit aan bij het dagelijkse programma wanneer jij daar behoefte aan hebt. Van meditatie, ademwerk, yoga en introspectie (MAYI) tot aan stilte wandelingen of energietransmissie. Ons programma is ontworpen om je geest te kalmeren en dichterbij je hart te komen door jezelf en alles om je heen met liefdevolle aandacht te omarmen.

Het hart staat centraal in ons retreat, de poort naar onze diepste verlangens en verbindingen. We werken aan het weghalen van blokkades bij ons hart energiecentrum. 

Na de zes dagen straal je en wandel je weg met de tools om volledig van jezelf te houden en met diezelfde open houding kun je je weer verbinden met alles en iedereen om je heen. Op die frequentie trek je de allermooiste positieve dingen naar je toe.

Find the connection to your heart
Begin je dag op een rustige plek met een geleide meditatie, ademhalingsoefeningen en yoga, gevolgd door een heerlijk ontbijt. De ochtenden brengen we door in kalmte.

Elke dag vinden er verschillende workshops plaats. Na de lunch heb je lekker even tijd voor jezelf. Duik in het zwembad, wandel door de mooie natuur of lees een boek op het terras.

De middagen en avonden zijn gevuld met sessies die je energiecentra openen en je nog meer in balans brengen. Van yoga, meditatie, ademwerk tot energetische sessies. Ze voeden je ziel en brengen evenwicht in je leven.

Wij eindigen de dag met een heerlijk diner met het prachtige uitzicht op de bergen.
A typical day at the retreat
SIGN ME UP

06.00

07.00

08.00

08.45

10.00

Sunrise meditation & Journaling

Energizing Morning Yoga

Heart coherence practice

Breakfast

Daily workshop 1

14.00

15.30

17.00

19.00

Daily workshop 2

Afternoon snack & Free time

Evening activity

Dinner

12.30

Lunch

EXAMPLE OF DAILY PROGRAM

  • Een uitgebreid programma ter bevordering van je hart en hersencoherentie, waardoor je als vrijer, gelukkiger en vreugdevoller terugkeert.
  • Verblijf in een boutique villa midden de prachtige Andalusische natuur
  • Dagelijkse yoga sessies in de ochtend en avond.
  • Andere sessies o.a. ademwerk, energiewerk, klankschalen sound healing allemaal gericht om jouw hart te openen.
  • Rustplekken
  • Elke dag heerlijke, met zorg bereide maaltijden door de chef (ontbijt, lunch, diner).
  • Ontspannen in de infinity pool of bubbelen in de jacuzzi.
  • Airport transfer
  • Verken het centrum, de stranden of de prachtige natuurrijke omgeving van Malaga.
  • Een ervaring in een liefdevolle community terwijl je genoeg ruimte voor jezelf kunt hebben door je terug te trekken op de rustplekken.
Wat kun je verwachten?
SIGN ME UP

You'll find below all the information about the retreat. If you still have any questions after reading this, please don't hesitate to contact us.

NOG EEN PAAR VRAAGTJES?

Wat is inbegrepen: jouw accommodatie, drie maaltijden per dag bereid door de chef en dranken, het hele programma met sessies en workshops, 1 tot 2 activiteiten, airport transfer.
Wat is niet inbegrepen: vliegtickets, massages, activiteiten buiten het programma.

1. WAT IS INBEGREPEN IN HET PRIJS? WAT NIET?

Studio MAYÏ eigenaresse, Manon von Rotz, neemt jullie mee, maar zij doet dit niet alleen.
Manon is gecertificeerd Ashtanga, Yin, Vinyasa en Kundalini Yoga docente. Tevens mindfulness, holistisch ademcoach, Kundalini Awakaning process en reiki 1 & 2.
Anna & Cees van la villa Kookaburra hebben al heel wat jaren ervaring met het organiseren en ondersteunen van retraites. Zijn verhuisden van Rotterdam naar Spanje om hun droom te verwezenlijken. Door hen wordt je tot in de puntjes verzorgd.
Andere professionals komen op bezoek om het programma vorm te geven. Zo kunnen we ook optionele sessies los aanbieden mocht je dat willen (zoals een massage).

2. WIE ORGANISEERT DEZE RETREAT?

Voor iedereen die meer liefde, vreugde, of vrijheid wilt ervaren. Zie deze retraite als je reset button om terug naar je hart te keren. Ons programma is er op gemaakt om jou terug te laten keren naar wie je werkelijk bent. Wij gaan er alles aan doen om jou thuis te laten komen in jezelf. Zodat jij terugkeert op een frequentie die mooie dingen laat naar je toe trekt.

3. VOOR WIE IS DEZE RETREAT?


Geen probleem! Je hebt geen ervaring nodig om deel te nemen aan deze retraite, we staan open voor alle niveaus. Het kan nuttig zijn om te oefenen als je dat wilt, maar het is niet verplicht. Het gaat niet om je niveau, maar om openstaan om meer te leren.

Wat yoga betreft: je hoeft niet super flexibel of fit te zijn, daar draait Anahata yoga niet om. Je kunt deelnemen op je eigen tempo en niveau, en als je een fysieke klacht hebt, helpen we altijd om een geschikt alternatief voor de oefening te vinden.

4. MAG IK MEEDOEN ALS IK GEEN ERVARING HEB MET YOGA EN ADEMWERK?


Je logeert in de stijlvolle twee- of vierpersoonskamers met toilet, badkamer met douche, en ensuite terras bij elke kamer - inclusief handdoeken en ecologische doucheproducten - airco & verwarming. Je moet jouw kamer delen met 1 of 3 anderen deelnemers.

5. WAAR GA IK SLAPEN? MOET IK EEN KAMER DELEN?De aanbetaling is €333. Het resterende bedrag kan in termijnen worden betaald en bedraagt dan nog 1017 EUR.
Totaal komt het EARLY BIRD Kookaburra ticket dan uit op: 1350 EUR.
We houden voor iedereen de early bird prijs aan, omdat dit de eerste keer is dat we dit organiseren en jullie deze unieke kans willen bieden om voor een gereduceerd tarief mee te gaan. 

6. MOET IK ALLES IN EEN KEER BETALEN?